Bokning av Lokalen

Alla medlemmar är välkomna att hyra lokalen på Nystadsgatan 1.

Nedan i kalendern kan ni se villka tider som är lediga.

Lokalen får lånas mot en depositionsavgift på 500 kronor samt en avgift på 200 kronor på vardagar, 300 kronor på lördaga och söndagar och 500 kronor på storhelger.
Ytterligare information om gällande regler för hyra av lokalen kan ni läsa längst ner på denna sida.

Kontrollera först på kalendern om lokalen är ledig innan du tar kontakt med lokalansvarige.
Lokalen bokas i första hand genom mailkontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och i andra hand genom att ringa följande nummer, men bara måndag-torsdag mellan kl.09:00-16:00, 076-391 10 02.

Om lokalen och uthyrningen

Beskrivning av lokalen

Lokalen på Nystadsgatan 1 består av 1 rum, toalett + pentry. Den uthyres till föreningens medlemmar för enklara kalas och sammankomster.
Max 50 personer får vistas i lokalen. Man tar med sig bestick och övrigt själv.

Tider

Lokalen kan hyras ut alla dagar i veckan. På grund av lokalens läge mitt i bostadsområdet, med grannar i direkt anslutning till lokalen begränsas tiderna för uthyrning enligt följande:
Söndagar - Torsdagar fram till kl. 20:00
Fredagar och lördagar fram till kl. 21:00

Hyra och deposition

Kostnad för att hyra lokalen är vardagar 200 kronor/tillfälle, lördagar och söndagar 300 kronor/tillfälle och på storhelger 500 kronor/tillfälle. Styrelsen tar även ut en deposition på 500 kronor, som återfås vid återlämnandet av nyckeln.

Om städningen inte är utfört på rätt sätt och om lokalen används utöver den tid som är överenskommet återlämnas inte depositionen på 500 kronor.

Städning

Hyresgästen ansvarar för städning. Lokalen ska återställas till det skick den var i när hyresgästen kom dit. Nyckeln återlämnas och hämtas enligt överenskommelse med lokalansvarige.

Hyresgästens ansvar

Om skada uppstår i lokalen genom vårdslöshet från hyresgästens sida är hyresgästen ersättningsskyldig för belopp som överstiger 200 kronor. Om det föreligger försäkringsfall är hyresgästen ersättningsskyldig upp till föreningens självrisk.

Övrigt

Var och en tar hand om sina sopor på lämpligt sätt.

Hänsyns visas till omgivningen. Ingen hög musik eller vilda fester. I lokalen råder alkoholförbud.