Bostadsrättsföreningen Nystaden ligger i Akalla.

Den blå pilen pekar mitt emellan föreningens fyra hus (föreningen har ett stort hus och tre små).

I kartans övre vänstra hörn finns en massa grönt - och det är naturreservatet Järvafältet. Precis söder om föreningen - man kan faktiskt tala om ett stenkast - ligger Akalla Tunnelbanestation.

Väldigt liten karta? Klicka på den så blir den större. 

 

 

 

Om Du åker kollektivt:

Det är synnerligen enkelt att åka kommunalt till bostadsrättsföreningen Nystaden. Inte ens hundra meter från föreningen ligger en tunnelbanestation – Akalla. Dit går den tunnelbana som kallas ”Blå linjen”, det vill säga linje 11. Att ta sig från Akalla till T-centralen med tunnelbana tar exakt 20 minuter. Den linjen passerar då också Fridhemsplan och går dessutom vidare efter Centralen till Kungsträdgården. Det är alltså ingen överdrift att säga att man från Nystaden kan ta sig till  exempelvis Café Opera på inte ens 25 minuter.

Om Du åker bil:

Inte heller med bil är det särskilt komplicerat att hitta hit. Åk motorvägen norr ut från Stockholm mot Uppsala. På höger sida kommer Sollentuna vid det som heter ”Turebergs trafikplats”. Där svänger man av till vänster mot Akalla. Man befinner sig då på Hanstavägen och efter en liten bit kommer man till en cirkulationsplats – där man åker rakt fram och svänger till höger. Då är Du på Finlandsgatan och tredje avfarten till vänster är Nystadsgatan. Nu är Du mitt i föreningen.